De levensadem is een bijzondere ervaring. Van inzicht, emoties verwerken tot een euforisch gevoel. Het is iedere keer en voor iedereen anders. De intentie die jij zet en wat daar voor nodig is komt naar boven. Er wordt gespiegeld wat er in jou speelt en jouw innerlijke wijsheid gaat spreken.

Met de levensadem gaat je levensenergie stromen

Je ademt voor een nieuwe jij en stapt hier in. Je laat los wat je niet langer dient en zo ervaar je ook bevrijding. Het opent je hart en intuïtie voor (zelf)liefde, je ontvangt wat je mag verwelkomen in je leven. Tijdens de adempauze die volgt vindt je lichaam een nieuwe balans. En ervaar je innerlijke rust, stilte en eenheid. De gehele ervaring brengt je naar de verbinding, het vertrouwen en de kracht in jezelf.

Tijdens de levensadem ga je voor een langere tijd in een verhoogd tempo meer in dan uit ademen.

Kom je de levensadem ervaren?

Tijdens een adem retreat gaan we in de ochtend de basis leggen voor de levensadem. Zodat je gegrond de levensadem kan ervaren en aanwezig blijft bij wat er in je gebeurt. En zodat wanneer je na afloop jouw ervaring en inzicht mee neemt naar huis, dit kunt integreren in je leven.

Ben jij er klaar voor om met de levensadem echt te gaan staan in een nieuwe jij? Laat het me dan weten, je bent heel welkom om de levensadem te komen ervaren.

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte