Aanbod

1-1 coaching, training, workshops & retraites

Intakegesprek aanvragen

Wil je graag verbinding maken met wie je écht bent? En merk je dat het soms lastig is om die verbinding te voelen? Wanneer je om wat voor reden dan ook iets niet wilt ervaren; bijvoorbeeld een bepaalde emotie die je niet wilt voelen, ga je uit verbinding en verlaat je zo jezelf. Dit kan resulteren in stress, angst en trauma.

Wanneer je aanwezig kunt blijven in wat zich dan ook aandient, kunnen je buik (intuïtie), hart en hoofd samenkomen en gaat je energie stromen. Hierdoor kun je vanuit jouw innerlijke wijsheid, licht en kracht gaan staan in wie je bent, het leven creëren waar jij gelukkig in bent en diepe vervulling ervaren.

Ik reik je graag tools aan om in verbinding te blijven en jezelf te openen voor het leven. Om zowel het donker en de leegte als het licht en het potentieel in jezelf te omarmen. Te transformeren wat je niet langer dient en in liefde te kunnen zijn. Ik begeleid je met liefde 1-1 of in een groep met behulp van paardencoaching, ademcoaching en meditatie.

1-1 sessies

Tijdens een 1-1 coaching sessie stemmen we helemaal op jou en jouw behoefte af. Je kunt met een vraag komen en het is ook mogelijk om dit open te laten. De paarden en het veld laten zien wat er zichtbaar mag worden. Ik lees en geef vertaling aan het gedrag van de paarden en het gehele veld. Verdiepende vragen brengen jou in contact met je innerlijke wijsheid, zodat je tot inzicht kunt komen en een stap in de richting van waar je naartoe wilt kunt zetten. Iedere sessie is uniek en de ervaring leert dat precies dat wat er mag gebeuren zich zal ontvouwen.

Paardencoaching sessie van 90 minuten €111 (online €99)

Duo paardencoaching sessie van 2 uur €166

Opstelling of familieopstelling (systemisch) met representanten en paarden €199

1-1 trajecten

Tijdens een coaching traject stemmen we helemaal op jou en jouw behoefte af. Doordat we meerdere sessies doen, kunnen we de diepte in op jouw vraag en waar jij naar toe wilt. We plannen wekelijks of tweewekelijks sessies in, afgestemd op het tempo wat passend is voor jou. Tussendoor heb je de tijd om dat wat naar boven komt te verwerken en integreren en met de beweging die ontstaat ook daadwerkelijk verandering in je leven aan te brengen. De ervaring leert dat je in een traject veel inzicht, tools en tijd krijgt om een blijvende verandering in je leven teweeg te brengen.

Paardencoaching traject: 3 coach sessies met paarden van 90 min. en 2×45 min. online coaching €333

Ademcoaching traject: 3 ademcoaching sessies van 90 min. €222

Adem & paardencoaching traject: 3 coach sessies met paarden en 3 adem coachsessies €525

Workshops, cirkels, trainingen en retraites

Deelname in groepswerk is zeer krachtig. Je gaat in je eigen proces, daarnaast ontstaat er door de diepe verbinding in de groep een gezamenlijk proces. Vaak ervaar je dat het thema van een ander ook in jou speelt, waardoor meerdere lagen worden aangeraakt en je extra spiegels krijgt.

Workshops & cirkels

Verscheidene workshops en cirkels bieden de mogelijkheid om kennis te maken met ademcoaching en paardencoaching. Ook geef ik verdiepende workshops in bepaalde thema’s (ook in samenwerking met anderen) en faciliteer ik verbindende vrouwencirkels en gemengde cirkels.

Trainingen

Ademtraining om een laag rustig en volledig adem patroon aan te leren, en te vinden waar jij met je adem jezelf heling kunt geven. Je intuïtie, hart en hoofd kunnen samenkomen en dit brengt je naar vertrouwen in jezelf en in je kracht te komen staan.

Retraites

Eendaagse retraites en meerdaagse retraites waarbij we de diepte in gaan. Met jouw intentie ontvouwt zich wat er nodig is om te transformeren wat je niet langer dient. Zodat je naar de kern van jouw bestaan kunt gaan en kunt zijn in liefde met wat zich dan ook aandient in het moment.

Bekijk de agenda voor data en meer informatie over workshop, cirkels, trainingen en retraites.

Naar de agenda

Zakelijk

Met ruime ervaring in het bedrijfsleven weet ik waar jouw werknemers tegenaan kunnen lopen. Ervoor zorgen dat het lichaam, hoofd en emotie in balans zijn, bevordert de veerkracht en draagt bij aan een betere algehele gezondheid en het welzijn. Verbinding in een team zorgt voor betere communicatie, meer helderheid en een fijne samenwerking.

Benieuwd wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen? Graag kom ik met je in contact om een workshop of training af te stemmen op jullie wensen. Ik ben geaccrediteerd Mindfulness Based Emotional Intelligence trainer, ademcoach en paardencoach (coachen met behulp van paarden).

Al eerder heb ik trainingen voor bedrijven zoals de Bijenkorf en het ROC gegeven.

Neem contact op