Aanbod

1-1 coaching, training en retraites

Intakegesprek aanvragen

Wil je graag in verbinding zijn in wie je écht bent? En merk je dat het soms lastig is om die verbinding te voelen? Wanneer je om wat voor reden dan ook iets niet wilt ervaren; bijvoorbeeld een situatie, emotie, fysieke sensatie of gedachte, ga je uit verbinding en verlaat je zo jezelf. Dit kan resulteren in stress, angst en trauma.

Wanneer je aanwezig kunt blijven in wat zich dan ook aandient, kan je energie stromen en kunnen je buik (intuïtie), hart en hoofd in verbinding samenkomen. Hierdoor kun je vanuit innerlijke wijsheid en liefdevolle kracht gaan staan in wie je bent, het leven creëren waar jij gelukkig in bent en diepe vervulling ervaren.

Ik reik je graag handvatten aan om in verbinding te blijven en jezelf te openen voor het leven. Om zowel het donker en de leegte als het licht en het potentieel in jezelf te omarmen. Te transformeren wat je niet langer dient en in je essentie te kunnen zijn. Ik begeleid je met liefde 1-1 of in een groep met behulp van healing en transformatie coaching, paardencoaching en ademcoaching.

1-1 sessies

Tijdens een 1-1 sessie stemmen we helemaal op jou en jouw behoefte af. Met een holistische werkwijze gaan we naar de kern van jouw vraag toe in de fysieke, emotionele, mentale, energetische en spirituele lagen. Met behulp van trance en regressie- en reïncarnatie therapie volgen we jouw innerlijke beweging. Daar waar de energie niet goed doorstroomt transformeren we met behulp van energiewerk de blokkades zodat je weer vrij kunt stromen. Bij sessies in samenwerking met paarden, zullen zij en het veld weerspiegelen wat er in jou leeft, zo wordt je binnenwereld ook heel mooi zichtbaar. Iedere sessie is uniek en de ervaring leert dat precies dat wat er mag gebeuren zich zal ontvouwen in afstemming met jouw hoogste potentieel.

Paardencoaching sessie van 1,5 uur €135 | Duo sessie van 2 uur €170

Opstelling of familieopstelling met representanten en paarden €199

Healing & Transformatie sessie van 2 uur €150

1-1 trajecten

Tijdens een 1-1 traject doen we meerdere sessies waardoor we echt de diepte in kunnen gaan op jouw vraag/vragen en waar jij naar toe wilt bewegen. We gaan als het ware samen een reis maken waarbij we vanuit verschillende perspectieven in meerdere lagen met jouw vraag en de energie kunnen samenwerken. We plannen wekelijks of tweewekelijks sessies in, afgestemd op het tempo wat passend is voor jou. Tussendoor heb je de tijd om dat wat naar boven komt te verwerken en integreren en met de innerlijke beweging die ontstaat ook daadwerkelijk verandering in je leven aan te brengen. De ervaring leert dat een traject veel inzicht, handvatten en tijd geeft om een blijvende verandering in je leven teweeg te brengen.

Stralend in verbinding leven traject: 3 sessies van 2 uur €395

Paardencoaching traject: 3 sessies met paarden van 1,5 uur €333

Healing en transformatie traject: 3 sessies van 2 uur €399

Compleet custom traject: 5 sessies vanaf 633

Workshops, retraites en trainingen

Deelname in groepswerk is zeer krachtig. Je gaat in je eigen proces, daarnaast ontstaat er door de diepe verbinding in de groep een gezamenlijk proces. Vaak ervaar je dat het thema van een ander ook in jou speelt, waardoor meerdere lagen worden aangeraakt en je extra spiegels krijgt.

Workshops

Verschillende workshops bieden de mogelijkheid om kennis te maken met mijn werkwijze. Ook geef ik verdiepende workshops in bepaalde thema’s (ook in samenwerking met anderen)

Retraites

Ééndaagse en meerdaagse retraites waarbij we de diepte in gaan. Met jouw intentie ontvouwt zich wat er nodig is om te transformeren wat je niet langer dient. Zodat je naar de kern van jouw bestaan kunt gaan en kunt zijn in liefde met wat zich dan ook aandient in het moment.

Trainingen

Ademtraining om een laag rustig en volledig adem patroon aan te leren en hoe je met behulp van je adem jezelf in balans kunt brengen. Je buik (intuïtie), hart (ziel) en hoofd (mind) kunnen samenkomen en dit brengt je naar het vertrouwen in jezelf.

Bekijk de agenda voor data en meer informatie over workshops, trainingen en retraites.

Naar de agenda

Zakelijk

Met ruime ervaring in het bedrijfsleven weet ik waar jouw werknemers tegenaan kunnen lopen. Ervoor zorgen dat lichaam en geest in balans zijn, bevordert de veerkracht en draagt bij aan een betere algehele gezondheid en het welzijn. Verbinding in een team zorgt voor betere communicatie, meer helderheid en een fijne samenwerking.

Benieuwd wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen? Graag kom ik met je in contact om een workshop of training af te stemmen op jullie wensen. Ik ben geaccrediteerd Mindfulness Based Emotional Intelligence trainer, transformatie coach, ademtrainer en werk ook samen met paarden.

Al eerder heb ik trainingen voor bedrijven zoals de Bijenkorf en het ROC gegeven.

Neem contact op