Healing
& transformatie coaching

Naar heelheid in jezelf

Intakegesprek aanvragen

Transformeer je (onverwerkte) pijn naar liefdevolle kracht

Het leven heeft mooie en minder mooie kanten. Zo ervaart ieder mens mooie en ook moeilijke momenten. Dit hoort bij het leven en is iets wat iedereen zal herkennen en heeft te verwerken.

Soms echter lukt het niet om iets (volledig) te verwerken. Meestal in je jeugd, omdat je als kind niet de juiste begeleiding gehad hebt en je daar zelf nog niet toe in staat was. Of als volwassene omdat je iets ervaart wat je nog niet kent of (te)veel pijn doet. Om te overleven ontwikkel je dan vaak een beschermlaag of mechanisme om de pijn te bedekken en zo niet te hoeven ervaren, echter blijft de pijn wel bestaan.

Het mooie is dat het mogelijk is om deze pijn alsnog te doorvoelen waardoor je beschermlaag of mechanisme niet meer nodig is en wegvalt. Om zo weer je liefdevolle kracht te ervaren met meer energie om te leven in plaats van overleven.

Wat healing en transformatie coaching je kan brengen

Je kunt onverwerkte pijn ook als energie of deel van jou zien dat vastloopt. Dit kan zich bijvoorbeeld uiten in fysiek ongemak, niet kunnen voelen of juist overweldigende emoties ervaren en beperkende overtuigingen. Vaak ervaar je ook dat er bepaalde (levens)thema’s zijn die blijven terugkeren, die de pijn opnieuw aanraken en waar je maar niet in verder komt.

Door naar de kern van de pijn (in dit leven en/of een ander leven) toe te gaan en dit te doorvoelen, kun je die vastgelopen energie in jou weer laten doorstromen. Je bevrijdt zo jezelf en komt weer in je essentie (onder de pijn) die altijd heel is. Ook geeft dit vaak inzicht in de diepere levensthema’s en de levenslessen die je mag leren. Dit brengt je innerlijke wijsheid en meer (levens)energie, je voelt je lichter en vrijer en kunt weer in verbinding het leven ten volste leven.

Je onverwerkte pijn helen

Je (ziels)lessen leren

Je energie gaat vrij stromen

Mijn werkwijze

Tijdens een healing en transformatie sessie werk ik met je samen om naar de kern toe te gaan van waar jij aan wilt werken. Met een holistische werkwijze; in de fysieke, emotionele, mentale en spirituele lagen om een complete transformatie te kunnen maken. Na een voorgesprek ga je in trance om in het onderbewuste te komen waarbij je met regressie- en reïncarnatietherapie naar de kern van de pijn gaat, heelt en met energiewerk transformeert naar waar jij naartoe wilt bewegen. In afstemming met je hogere zelf voor je hoogste goed en dat van de wereld.

Bekijk mijn aanbod & de tarieven

Bekijk mijn aanbod

Tijdens de healing sessie stelde Michelle diepgaande vragen waarbij veel naar boven kwam waar ik nog niet helemaal bewust van was. Na dit besproken te hebben heeft ze me in een trance gebracht en dit voelde veilig . Ik kon alles laten stromen wat eruit moest komen en ze heeft een zachte en fijne stem die me erdoorheen begeleidde. Het was voor mij een unieke ervaring en heeft veel heling gebracht.

Amber

De sessie bij Michelle was heel bijzonder. Ik voelde me veilig om me aan haar over te geven. Er kwam veel voorbij, angst, verdriet en ook rust. Wat heel erg binnenkwam is dat tijdens de sessie dezelfde woorden door haar genoemd werden die ik in het gesprek zelf genoemd had. Wat voor mij belangrijk is in het leven. Het werd daardoor heel helder en krachtig. Alsof mijn eigen stem sprak. Ook kwam er nog een kindstuk voorbij dat aangekeken en gevoeld mocht worden.

Ellen

Tijdens de trance kwam ik erachter waar mijn nachtelijk wakker schrikken vandaan komt. Ik kwam onmiddellijk bij mijn geboortetrauma. In de reis met Michelle begeleidde zij mij er nogmaals langs en daarna kon ik met veel meer compassie naar mezelf kijken en had ik meer vrede met hoe het is gegaan. Ook liet ze me langs verschillende situaties in mijn leven gaan en daarbij erkennen wat ik nodig had gehad. Het voelde alsof ik mezelf binnen haar veilige bedding opnieuw leerde programmeren.

Daphne

Transformeer je pijn naar liefdevolle kracht,
van overleven naar in verbinding leven.

Neem contact op