Ademcoaching

Naar het vertrouwen in jezelf

Intakegesprek aanvragen

Breng jezelf in balans met behulp van je adem

Adem is leven. Het eerste en het laatste wat je doet. Zonder adem kan je niet leven. Je lichaam doet dit dan ook vanzelf ademen. Echter door allerlei oorzaken kan het zijn dat er een adempatroon ontstaan is dat niet optimaal is voor jou en hoe je je voelt. Stress, trauma en angst kunnen bijvoorbeeld zorgen voor een verhoogde en versnelde adem. En hierdoor ervaar je dan juist vaak nog meer stress, angst, weinig energie of zelfs een burn-out.

Deze vicieuze cirkel kan je doorbreken met behulp van je adem en hier begeleid ik je in met ademcoaching. Je leert jezelf in balans te brengen waardoor je structureel meer rust, energie en vreugde kunt ervaren.

Wat ademcoaching je kan brengen

Je leert een laag, rustig en volledig adempatroon aan. Dit brengt je meer ontspanning en rust. Vastgelopen energie gaat weer stromen, waardoor blokkades oplossen en je dat wat je niet langer dient kunt loslaten. Je komt in verbinding met je lichaam, je heelt en geeft ruimte aan wie je ten diepste bent. Dit brengt je naar de kracht en het vertrouwen in jezelf. Je intuïtie, hart en hoofd kunnen samenkomen en vanuit daar kan je voelen wat je nodig hebt en beslissingen nemen die helemaal kloppend voelen voor jou. Zodat je een leven kunt creëren waar jij echt gelukkig in bent.

Hoofd tot rust

Emotie in balans

Lichaam gezond

Persoonlijke groei

Mijn werkwijze

Ik werk met behulp van de Methode Beter ademen® (ontwikkeld door Marleen van den Hout). Een complete, krachtige en makkelijk toepasbare methode met 8 stappen waarin wereldwijd bekende ademtechnieken samenkomen. Je leert een laag, rustig en volledig adempatroon aan en brengt zo jezelf in balans. Daarnaast kan je met je adem delen van jezelf die je niet langer dienen loslaten en transformeren naar (zelf)liefde zodat je in je kracht komt te staan. Ik leer je de technieken en met liefde begeleid en creëer ik ruimte voor jou en je proces zodat er een blijvende verandering in je leven kan plaatsvinden.

Bekijk mijn aanbod & de tarieven

Bekijk mijn aanbod

Ademtraining

Beter ademen in verbinding met jezelf

In 4 sessies leer je een laag, volledig en rustig adempatroon aan. Je verbindt met wie je echt bent, naar vertrouwen in jezelf en in je kracht komen staan.

De cursusdagen zijn voor mij warme en intieme bijeenkomsten waar ik mij veilig en welkom heb gevoeld. Michelle is super kalm, empathisch en heeft echt aandacht voor je. Ik ben blij met de techniek en voel me elke keer weer meer in mijn kracht staan als ik deze toepas.

Daphne

De ademtraining die ik dit jaar heb gevolgd bij Michelle is een verrijking van mijn leven geweest. Doordat ik nu beter naar een neutrale stand van geest kan gaan, ben ik dichter bij mijn gevoelens komen te staan. Hierdoor kan ik mijzelf beter begrijpen en beter uitten naar anderen toe. Ook heb ik meer rust in het dagelijks leven.

Josine

De training ‘Beter ademen in verbinding met jezelf’ heeft mij zoveel meer gebracht dan ik in eerste instantie voor ogen had. Ademen is de essentie, de start en tegelijkertijd het einde. De cirkel die altijd is, eerst onbewust en nu bewust met fijne begeleiding van Michelle.

Phoebe

De ademcursus bij Michelle was een moment van rust en verbinding. Alles mag er zijn en Michelle weet een fijne en veilige sfeer te zetten. De oefeningen zijn simpel waardoor je het thuis makkelijk kan toepassen. Ik gebruik het nog (bijna) dagelijks en voel me rustiger en meer gegrond. Het is een cadeau aan jezelf!

Marlot
Wanneer je intuïtie, hart en hoofd samenkomen ervaar je het vertrouwen in jezelf
Neem contact op