Paardencoaching

Leven vanuit innerlijke wijsheid en kracht

Intakegesprek aanvragen

De kracht van het paard en de kudde

Als kudde- en vluchtdieren vervullen paarden vanuit hun eigen kracht en kwaliteiten een plek en functie. Iedere plek en functie is belangrijk. Ze werken met elkaar samen om in optimale staat te zijn en als geheel te kunnen bewegen, bijvoorbeeld om te vluchten bij gevaar. Daarom is het van belang dat ze in balans zijn en zorgen ze voor zichzelf en elkaar. Wanneer we in het veld bij de paarden stappen, beschouwen ze ons als onderdeel van de kudde. Ze accepteren je volledig in alles wie je bent, nemen waar wat je kwaliteiten zijn en ondersteunen je om in je kracht te gaan staan.

Coaching in samenwerking met paarden

In het veld communiceren de paarden met ons om antwoord te geven op je vragen. Paarden zijn altijd in het moment aanwezig en ze spiegelen waardoor je in het nu kunt waarnemen wat er voor jou nodig is en direct de verandering kunt zien.

Paarden nemen waar wat je kracht is, waar je plek is, waar je uit balans bent en waar je vastloopt. Vanuit hun wijsheid communiceren ze dit met ons op hun unieke manier, zonder woorden vanuit lichaamstaal en energie, waar ik samen met jou vertaling aan zal geven. Liefdevol ondersteunen ze je om los te laten wat je niet langer dient, om ruimte te maken, te helen en stappen te kunnen zetten in de richting waar jij naartoe mag bewegen. Zodat je vanuit je eigen innerlijke wijsheid en kracht in het leven gaat staan.

Je wordt gespiegeld en dit brengt jou tot inzichten.

Je wordt in balans gebracht en je energie gaat stromen.

Je gaat jouw plek vinden en komt in je kracht te staan.

Mijn werkwijze

Ik werk samen met een kudde paarden in het bos nabij Arnhem. Doordat ik in de kudde coach waarbij de paarden vrij rondlopen hebben ze zelf de keuze om deel te nemen in het coachen. Paarden hebben een groot en krachtig energieveld en dat kan versterkend en versnellend werken voor jouw proces.

Daarnaast pas ik de wijsheid uit het Sjamanisme toe, dat alles met elkaar verbonden is. In een sessie observeren we dan ook het gehele veld met al onze zintuigen. De natuur, de paarden, andere dieren en voorbijgangers kunnen allemaal waardevolle informatie bevatten om zo antwoord op jouw vragen te vinden en uitnodiging tot beweging geven.

Ik werk intuïtief en vertrouw dat wat zich aandient, precies is wat nodig is in dat moment.

Bekijk mijn aanbod & de tarieven

Bekijk mijn aanbod

Heel bijzonder om te ervaren dat een online paardencoaching net zo fijn werkt als in het echt.
Het is zo mooi hoe de paarden met de juiste vragen zonder invulling van Michelle mij inzichten heeft gegeven op mijn vraag, Waar ik heel praktisch ook zelf mee aan de slag kan. Hoe dit ontstaat is niet te beschrijven heel bijzonder en waardevol. Dankbaar voor hoe je de sessie leidt heel liefdevol, warm en veilig.

Inge
Ik vond de wijze waarop Michelle de tijd nam, rust bewaarde en voldoende ruimte gaf, erg prettig. Ik vond het bijzonder om te ervaren hoe intuïtief en sensitief de paarden zijn. En hoe mooi de natuur en omgeving allerlei feedback gaf. Precies in lijn met wat ik op dat moment deelde. Mooi om die synchroniciteit te ervaren. De sessie heeft mij voldoende richtingaanwijzers gegeven om te weten waar ik mijn aandacht op mag richten.
Richard

Het is een geweldige ervaring. Ik kan het iedereen aanraden. Ik heb onlangs een paardencoach sessie gedaan bij Michelle en het heeft mij echt verrast wat er gebeurde. Ik zat niet heel erg goed in mijn vel toen ik kwam en ging weer met een goed gevoel naar huis. Ik werd als het ware gedragen/gesteund door één van de paarden. En daarbij namen ze ook mijn minder fijne energie over om vervolgens met z’n drieën tegelijk te ontladen! Michelle begeleid het hele proces vanuit rust en liefde🙏💚

Sophia

Als ik vechten voel denk ik aan de kudde en probeer ik mij letterlijk en figuurlijk naar rust te draaien. De sessie was intensief en confronterend en tegelijkertijd van genoten. Het was zo bijzonder en fijn. Ik ben je heel dankbaar voor de mooie dag met jullie en de kudde.

Pippa
Vind de weg naar het leven dat bij jou past en de moed om stappen hierin te zetten
Neem contact op