Paardencoaching

Kom in je kracht

Intakegesprek aanvragen

Paardencoaching is coachen met behulp van paarden

Een coachsessie met paarden is een bijzondere ervaring die vaak niet in woorden uit te drukken valt. Het brengt diepe inzichten en liefdevolle begeleiding in de richting waar jij naartoe mag bewegen.

Paarden zijn kudde- en vluchtdieren. Samen staan ze sterker en zorgen ze voor zichzelf en elkaar, zo houden ze de kudde in balans en kunnen ze als geheel vluchten bij gevaar. Wanneer we in het veld bij de paarden stappen, beschouwen ze ons als onderdeel van de kudde. Zuiver, eerlijk en krachtig als paarden zijn, accepteren ze jou volledig in wie je écht bent, met al jouw prachtige kwaliteiten.

Paarden zijn altijd in het moment aanwezig en ze vragen van jou daarin te volgen.

Wat paardencoaching je kan brengen

Paarden voelen precies aan waar je uit balans bent, waar de energie vastloopt en waar jouw plek in de kudde is. Vanuit hun wijsheid geven ze je boodschappen door om aanwijzingen te geven in antwoord op je vraag. Liefdevol ondersteunen en begeleiden ze jou om stappen te zetten in de richting waar jij naartoe mag bewegen. Ze spreken tot jouw innerlijke wijsheid, zodat jij in jouw licht en kracht gaat staan. Zo kan je het oude wat je niet langer dient achter je laten en een transformatie maken naar je authentieke zelf.

Je wordt gespiegeld en dit brengt jou tot inzichten.

Je wordt in balans gebracht en je energie gaat stromen.

Je gaat jouw plek vinden en komt in je kracht te staan.

Mijn werkwijze

Ik werk samen met een kudde paarden in de natuur van Arnhem. Doordat ik in de kudde coach hebben de paarden zelf de keuze om deel te nemen in het coachen. Ook hebben paarden van nature een krachtige energie en dat is voelbaar.

Daarnaast pas ik de wijsheid uit het Sjamanisme toe, dat alles met elkaar verbonden is. In een sessie observeren we dan ook het gehele veld met al onze zintuigen. De natuur, de paarden, andere dieren en voorbijgangers kunnen allemaal waardevolle informatie in antwoord op jouw vraag bevatten.

Ik werk intuïtief en vertrouw dat wat om aandacht vraagt precies is wat nodig is in dat moment.

Bekijk mijn aanbod & de tarieven

Bekijk mijn aanbod

One Day Retreat

Transformation | 30 juli

In de energie van de zomer nodigen de paarden en wij je uit om tijdens de Transformation One Day Retreat te gaan staan en het pad vanuit je volste potentieel te gaan bewandelen.

Heel bijzonder om te ervaren dat een online paardencoaching net zo fijn werkt als in het echt.
Het is zo mooi hoe de paarden met de juiste vragen zonder invulling van Michelle mij inzichten heeft gegeven op mijn vraag, Waar ik heel praktisch ook zelf mee aan de slag kan. Hoe dit ontstaat is niet te beschrijven heel bijzonder en waardevol. Dankbaar voor hoe je de sessie leidt heel liefdevol, warm en veilig.

Inge
Ik vond de wijze waarop Michelle de tijd nam, rust bewaarde en voldoende ruimte gaf, erg prettig. Ik vond het bijzonder om te ervaren hoe intuïtief en sensitief de paarden zijn. En hoe mooi de natuur en omgeving allerlei feedback gaf. Precies in lijn met wat ik op dat moment deelde. Mooi om die synchroniciteit te ervaren. De sessie heeft mij voldoende richtingaanwijzers gegeven om te weten waar ik mijn aandacht op mag richten.
Richard

Het is een geweldige ervaring. Ik kan het iedereen aanraden. Ik heb onlangs een paardencoach sessie gedaan bij Michelle en het heeft mij echt verrast wat er gebeurde. Ik zat niet heel erg goed in mijn vel toen ik kwam en ging weer met een goed gevoel naar huis. Ik werd als het ware gedragen/gesteund door één van de paarden. En daarbij namen ze ook mijn minder fijne energie over om vervolgens met z’n drieën tegelijk te ontladen! Michelle begeleid het hele proces vanuit rust en liefde🙏💚

Sophia

Als ik vechten voel denk ik aan de kudde en probeer ik mij letterlijk en figuurlijk naar rust te draaien. De sessie was intensief en confronterend en tegelijkertijd van genoten. Het was zo bijzonder en fijn. Ik ben je heel dankbaar voor de mooie dag met jullie en de kudde.

Pippa
Vind de weg naar het leven dat bij jou past en de moed om stappen hierin te zetten
Neem contact op