Over Michelle

Welkom op mijn persoonlijke pagina! Mijn naam is Michelle Wijnans en als coach en healer begeleid ik jou met liefde in het verbinden met wie je écht bent en het ontdekken wat je écht wilt. Met toewijding, vanuit lichtheid, zacht en krachtig zodat jij een duurzame transformatie kunt maken. Wil jij gaan staan in jouw authentieke zelf? Neem dan contact met me op voor een vrijblijvend intake gesprek.

Contact mij

Mijn eigen wijze weg

Als jong meisje vond ik het een uitdaging om me te verbinden met anderen. Ik voelde me anders en had het gevoel dat ik niet helemaal mezelf kon zijn. Totdat er paarden in mijn leven kwamen, toen ervaarde ik de verbinding waar ik zo naar verlangde. In het contact met paarden kon ik helemaal zijn wie ik ben.

Naarmate ik ouder werd, ervaarde ik bepaalde gebeurtenissen waarvan ik niet wist hoe hiermee om te gaan. Dit veroorzaakte trauma in mij, waardoor ik uit verbinding met mezelf ging. Het leven met paarden ruilde ik in voor het uitgaansleven. Ik hield mezelf overdag bezig met studeren en werken, en in het nachtleven, op festivals, in relaties en met sporten verdoofde ik mezelf.

Opleidingen

Transformatie coach opleiding
Bridgeman Academy – 2022

Sjamanistisch coachen met paarden
Bitless And More – 2021

Methode Beter ademen® trainer
Marleen van den Hout – 2020

Mindfulness based Emotional Intelligence meditatie trainer
Bridgeman – 2018

Persoonlijke ontwikkeling en mezelf vinden

Ik raakte steeds verder van de verbinding met mezelf verwijderd, om het donker en de leegte in mezelf niet te hoeven voelen. Een burn-out heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat ik tot stilstand kwam. In dat moment wist ik dat er iets moest veranderen, ik kon en wilde niet op dezelfde weg verder..

Met behulp van mindfulness werd ik me bewust van wat ik allemaal (aan emoties en onverwerkte ervaringen) onderdrukte en kwam dit naar boven. De adem (en het ademwerk) heeft me houvast gegeven om deze onderdrukte emoties te doorvoelen en verwerken. Het heeft me in verbinding gebracht met mijn innerlijke wijsheid en licht. En het heeft me naar de kracht en het vertrouwen in mezelf gebracht en zo ben ik mijn leven gaan transformeren naar een leven waar ik gelukkig in ben.

Op dit pad kwam ik vervolgens weer in aanraking met paarden en ben ik gaan leren met ze te coachen. Het is een manier van samenwerken met paarden die zo kloppend voelt; een droom die uit is gekomen. Nu weet ik ook waarom ik zo’n sterke verbinding met paarden ervaar. Ze zijn altijd aanwezig in het moment en vragen de ander daarin te volgen. Zuiverheid, eerlijkheid en acceptatie zorgt ervoor dat je helemaal jezelf kunt zijn en vanuit daar de verbinding met de ander kunt maken.

Mijn leven nu

In verbinding, in balans en vervullend

Ik leef nu een leven dat kloppend voelt voor mij en waarbij mijn kwaliteiten tot uiting komen. Ik ervaar de vrijheid om mezelf te uiten en met meer rust en ontspanning voel ik me in balans. In de natuur zijn, met paarden zijn, verbinding met mezelf en diepgaand contact met anderen brengt me heel veel vreugde en vervulling.

Het is mijn missie om ook anderen te verbinden met hun innerlijke wijsheid, licht en kracht. Wil jij graag de verbinding met jezelf verdiepen? Ik loop met liefde een stukje met je mee waarbij jouw kwaliteiten tot uiting mogen komen en jij jouw leven kunt transformeren naar een leven waar je gelukkig in bent.

In elke ervaring (hoe donker of mooi dan ook),
wijzen jouw licht en innerlijke wijsheid je de weg naar jouw kracht

Neem contact op