Over Michelle

Graag deel ik een stukje van mijn levenspad met je, hoe het me heeft gebracht naar wie ik ben als mens en wat mij verder beweegt in het leven. De liefde voor bewustzijn(groei), paarden en de natuur heeft zich vertaald naar hoe ik nu leef. Als coach en trainer begeleid ik mensen vanuit zachte, krachtige en veilige bedding met een holistische werkwijze om in verbinding te zijn en hun dromen te leven.

Contact mij

Mijn eigen wijze weg

Als kind vond ik het een uitdaging om in verbinding met mezelf, anderen en de omgeving te zijn. Ik leefde vaak tussen twee werelden in, de geziene en de ongeziene wereld. Ik voelde me anders en had het gevoel dat ik niet helemaal mezelf kon zijn. Totdat er paarden in mijn leven kwamen, toen ervaarde ik de verbinding waar ik zo naar verlangde en kon ik helemaal mezelf zijn. Ze lieten me de brug tussen de geziene en ongeziene wereld ervaren, het volledig aanwezig zijn in het hier en nu.

Later in mijn jeugd ervaarde ik bepaalde gebeurtenissen waarvan ik niet wist hoe er mee om te gaan. Dit veroorzaakte trauma in mij, waardoor ik weer uit verbinding ging. Het leven met paarden ruilde ik in voor het uitgaansleven. Ik hield mezelf bezig met studeren en werken en in het nachtleven, op festivals, in relatie tot anderen en met sporten verdoofde en vluchtte ik van mezelf en het leven.

Opleidingen

Transformatie coach opleiding
Bridgeman Academy – 2022

Sjamanistisch coachen met paarden
Bitless And More – 2021

Methode Beter ademen® trainer
Marleen van den Hout – 2020

Mindfulness based Emotional Intelligence meditatie trainer
Bridgeman – 2018

Persoonlijke ontwikkeling en mezelf vinden

Ik raakte steeds verder van de verbinding met mezelf verwijderd, om het donker en de leegte in mezelf niet te hoeven voelen. in 2018 heeft een burn-out tijdens een carrière in marketing er uiteindelijk voor gezorgd dat ik tot stilstand kwam. In dat moment wist ik dat er iets moest veranderen, ik kon en wilde niet op dezelfde weg verder…

Dit heeft me tot de beslissing gebracht om mijn hart en ziel te volgen. Het gevoel wat dit teweeg brengt is wat mij nu gids in alles wat ik doe. Zo ben ik stap voor stap het pad van bewustzijn, helen en transformatie gaan bewandelen. Het leven zelf heeft me de lessen gegeven en de paarden, verschillende teachers en mijn innerlijke teacher wijzen me de weg naar harmonie. De sleutel hierin is altijd verbinding geweest, sindsdien is mijn leven op heel veel vlakken veranderd.

Mijn leven nu

In verbinding, in balans en vervullend

In liefdevolle verbinding met mezelf, de ander en de omgeving ervaar ik innerlijke vrede, de vrijheid om helemaal mezelf te zijn en te uiten en ware vervulling. Balans tussen inspanning en ontspanning brengt me de energie om het leven ook écht te leven.

Vanuit mijn droom woon-en werkplek middenin het bos, leef ik samen met een kudde paarden, vele andere dieren en gelijkgestemde en begeleid ik ook anderen een stukje op hun pad. Met een holistische werkwijze samen met (hoogsensitieve) mensen, die vaak ook trauma, angst en stress klachten kennen, om (onverwerkte) pijn te helen, zichzelf in balans te brengen en vanuit hun essentie een vervullend leven te creëren.

In elke ervaring (hoe donker of mooi dan ook),
wijzen je innerlijke wijsheid en licht je de weg naar liefdevolle kracht

Neem contact op