Over Michelle

Welkom op mijn persoonlijke pagina, graag deel ik een stukje van mijn levenspad met je, hoe het me heeft gebracht naar waar ik nu sta en wie ik vandaag de dag ben. Mijn naam is Michelle Wijnans, er huist een grote liefde voor bewustzijn(groei), paarden en de natuur in mij. Het pad dat ik bewandel gaat over (geboorte)trauma healing, incarneren van de ziel en dromen leven. Als healer en transformatief coach begeleid ik anderen met liefde om in verbinding te zijn met hun authentieke zelf en een leven te creëren vol vervulling, voldoening en geluk.

Contact mij

Mijn eigen wijze weg

Graag neem ik je mee naar het moment voor mijn geboorte, toen voelde ik het lijden dat hier op aarde is, waardoor ik hier eigenlijk niet wilde zijn. Uiteindelijk ben ik met een keizersnede gehaald, waardoor ik had geen keuze meer had. Dit resulteerde in dat ik niet volledig geïncarneerd was, waardoor ik niet helemaal aanwezig kon zijn. Ik leefde vaak tussen twee werelden in, de geziene, aardse wereld en de ongeziene, hemelse wereld.

Zo vond ik het als jong meisje een uitdaging om in verbinding met mezelf, anderen en de omgeving te zijn. Ik voelde me anders en had het gevoel dat ik niet helemaal mezelf kon zijn. Totdat er paarden in mijn leven kwamen, toen ervaarde ik de verbinding waar ik zo naar verlangde en kon ik helemaal mezelf zijn. Ze lieten me de brug tussen de geziene en ongeziene wereld ervaren, het volledig aanwezig zijn in het hier en nu.

Later in mijn jeugd ervaarde ik bepaalde gebeurtenissen waarvan ik niet wist hoe er mee om te gaan. Dit veroorzaakte trauma in mij, waardoor ik weer uit verbinding ging. Het leven met paarden ruilde ik in voor het uitgaansleven. Ik hield mezelf bezig met studeren en werken en in het nachtleven, op festivals, in relaties en met sporten verdoofde ik mezelf.

Opleidingen

Transformatie coach opleiding
Bridgeman Academy – 2022

Sjamanistisch coachen met paarden
Bitless And More – 2021

Methode Beter ademen® trainer
Marleen van den Hout – 2020

Mindfulness based Emotional Intelligence meditatie trainer
Bridgeman – 2018

Persoonlijke ontwikkeling en mezelf vinden

Ik raakte steeds verder van de verbinding met mezelf verwijderd, om het donker en de leegte in mezelf niet te hoeven voelen. in 2018 heeft een burn-out tijdens een intense baan in marketing er uiteindelijk voor gezorgd dat ik tot stilstand kwam. In dat moment wist ik dat er iets moest veranderen, ik kon en wilde niet op dezelfde weg verder…

Dit heeft me tot de beslissing gebracht om mijn hart te gaan volgen en mijn zielsmissie te leven. Het gevoel wat dit teweeg brengt is wat mij nu gids in alles wat ik doe. Stap voor stap ben ik het pad van bewustzijn, healing en transformatie gaan bewandelen. Met het doorvoelen en doorzien van alles wat er in mij leeft, naar zuiverheid, helderheid en overgave toe. In verbinding met mezelf en alles wat is, het leven ten volste leven. Al veel heb ik mogen leren van vele teachers die op mijn pad zijn verschenen en van de allerbelangrijkste, de teacher in mezelf.

Mijn leven nu

In verbinding, in balans en vervullend

Ik voel en weet dat mijn ziel voor dit leven heeft gekozen en dat lijden niet meer hoeft. Vanuit liefdevolle verbinding met mezelf en de omgeving ervaar ik innerlijke vrede, de vrijheid om helemaal mezelf te zijn en expressie te geven aan al mijn kwaliteiten. Met de balans tussen inspanning en ontspanning kan de levensenergie stromen en ervaar ik nu ware vervulling, voldoening en geluk, de hemel op aarde.

Het is mijn missie om ook anderen te begeleiden op hun pad naar het leven van hun zielsmissie. Met behulp van healing en transformatieve coaching (in samenwerking met paarden) werk ik met je samen om jouw ziel (nog meer) te laten incarneren op aarde. Zodat je vanuit verbinding met je authentieke zelf je dromen kunt gaan leven.

In elke ervaring (hoe donker of mooi dan ook),
wijzen jouw licht en innerlijke wijsheid je de weg naar jouw kracht

Neem contact op