Project Description

Stralend in verbinding leven

Wat: 1-1 coaching traject met 3 sessies gedurende 4 weken

Wanneer: doorlopend

Waar: In mijn woon- en werkplek middenin het bos nabij Arnhem

Investering in jezelf: €395

Kennismakingsgesprek aanvragen
Omschrijving

Voel je dat je zoveel moois de wereld in wilt brengen en dat je jezelf hier nog in beperkt? Dat je het graag prefect wilt doen en bang bent om fouten te maken? Ervaar je angst om niet goed genoeg te zijn, angst voor afwijzing, angst voor je kracht? Dat je twijfelt, jezelf klein(er) houdt, jezelf onzeker opstelt? Dat je de ander en je omgeving gaat pleasen en dat dit ten koste van jezelf kan gaan? Dat je afgeleid, overprikkeld of vermoeid raakt. Je weet dat je zo jezelf eigenlijk saboteert én je wilt graag groeien en jouw potentieel gaan belichamen?

Dit traject is er voor jou zodat je jouw kwaliteiten met de wereld gaat delen. Om in verbinding met jezelf, de ander en je omgeving te leven, waarbij je in het moment zowel de mooie als de minder mooie kanten kunt omarmen. Om authentiek te zijn en te uiten. Om vanuit bezieling je dromen te leven, zodat je weer stralend in het leven staat.

Je gaat de verbinding in jezelf verdiepen, naar jouw essentie toe. Wie ben je écht? Wat zijn jouw kwaliteiten? En hoe wil jij leven? Waar stroomt het nog niet optimaal? Wat belemmert je? En hoe kun je jezelf hiervan bevrijden? Je gaat dit doorvoelen, de lessen leren en helen. Om van daaruit te gaan creëren in harmonie met jezelf, de ander en de omgeving.

Voor wie?
De (hoog)sensitieve vrouw die een stap wilt zetten of een doorbraak wilt maken in een authentiek, vrij en vervullend leven. Zowel naar je kwaliteiten als pijnen wilt kijken, doorvoelen en helen. Bereid bent om verandering in je leven aan te brengen.

Wat?
Met dit traject ga je in 4 weken met behulp van 3 coaching sessies van 2 uur (inclusief intake tijdens de eerste sessie) en tussentijds zelf verder bewegen.

Sessie 1 Bewustzijn in het veld
Een sessie in samenwerking met de paarden kudde. Je perspectief en bewustzijn verruimt, je zult gespiegeld zien en voelen wat er in je (leven) gebeurt en wat jou (onbewust) belemmert. De paarden ondersteunen je liefdevol dit te doorvoelen en om in je kracht te gaan staan. Waarbij je met jouw (nieuwe) beweging direct de verandering in jezelf, de ander en de omgeving kunt waarnemen.

Sessie 2 in de diepte van jezelf helen en transformeren
Een sessie waarbij je in trance, met energiewerk en regressie- en reïncarnatie therapie de heelheid in jezelf kunt gaan ervaren. Je gaat naar (onder)bewuste lagen toe, waar onverwerkte pijn (trauma), angst en beperkende overtuigingen zijn ontstaan, de vastgelopen energie doorvoeld en getransformeerd kan worden en zo weer vrij gaat stromen. Je kunt weer in verbinding komen met je essentie die altijd heel is.

Sessie 3 Integratie in verbinding
Een sessie met behulp van je adem. Je laat los wat je niet langer dient en blaast je dromen (nieuw) leven in. Om van daaruit alles samen te brengen, uit te lijnen en helder te krijgen hoe verder.

Waar?
De sessies vinden in mijn woon- en werkplek middenin het bos nabij Arnhem plaats.

Voel jij deze reis met jezelf, samen met mij in dit traject te willen maken? Vraag dan hieronder een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

Van overleven naar stralend in verbinding leven!

Kennismakingsgesprek aanvragen