Project Description

Stralend in verbinding leven

Wat: 1-1 coaching traject met 3 sessies

Wanneer: doorlopend

Waar: In mijn woon- en werkplek middenin het bos van Arnhem

Investering in jezelf: €395

Kennismakingsgesprek aanvragen
Omschrijving

Voel je dat je zoveel moois de wereld in wilt brengen en dat je dit ook best wel spannend vindt. Ervaar je angst voor je kracht, angst voor afwijzing en/of angst om niet goed genoeg te zijn? Dat je twijfelt, jezelf klein houdt en/of jezelf onzeker opstelt. Dat je in een ruimte vol met mensen je alsnog eenzaam kan voelen. Dat je gevoelig bent en dat je het soms uitdagend vindt om hiermee om te gaan. Dat je de ander gaat pleasen en dat dit ten koste van jezelf kan gaan. Je weet dat je zo jezelf saboteert én je wilt graag groeien en jouw potentieel gaan belichamen?

Dit traject is er voor jou zodat je jouw kwaliteiten met de wereld gaat delen. Om in verbinding met jezelf, de ander en je omgeving te leven, waarbij je in het moment zowel de mooie als de minder mooie kanten kunt omarmen. Om authentiek te zijn en te uiten. Om vanuit bezieling je dromen te leven, zodat je weer stralend in het leven staat.

Je gaat de verbinding in jezelf verdiepen, naar jouw essentie toe. Wie ben je écht? Wat zijn jouw kwaliteiten? En hoe wil jij leven? Waar stroomt het nog niet optimaal? Wat belemmert je? En hoe kun je jezelf hiervan bevrijden? Je gaat dit doorvoelen, de lessen leren en helen. Om van daaruit te gaan creëren in harmonie met jezelf, de ander en de omgeving.

Voor wie?
Als je graag een stap wilt zetten of een doorbraak wilt maken in een authentiek, vrij en gelukkig leven. Zowel naar jouw kwaliteiten als pijnen wilt kijken en deze wilt doorvoelen en helen. Bereid bent om verandering in je leven aan te brengen.

Wat?
Met dit traject ga je met behulp van 3 live coaching sessies van 2 uur (inclusief intake tijdens de eerste sessie) en tussentijds zelf verder aan de slag.

Sessie 1 Bewustzijn in het veld
Een sessie in samenwerking met paarden. Je perspectief en bewustzijn verruimt, je zult gespiegeld zien wat er in je (leven) gebeurt, ondersteund worden dit te doorvoelen en direct de verandering in jezelf, de ander en de omgeving kunnen waarnemen.

Sessie 2 in de diepte van jezelf helen en transformeren
Een sessie waarbij je in trance, met energiewerk en regressie- en reïncarnatie therapie de heelheid in jezelf zult gaan ervaren. Naar (onder)bewuste lagen waar pijn, trauma, angst en beperkende overtuigingen als vastgelopen energie doorvoeld mogen worden en je zo weer vrij gaat stromen.

Sessie 3 Integratie in verbinding
Een sessie met behulp van je adem. Je laat los wat je niet langer dient en blaast je dromen (nieuw) leven in. Om van daaruit alles samen te brengen, uit te lijnen en helder te krijgen hoe verder.

Waar?
De sessies vinden in mijn woon- en werkplek middenin het bos van Arnhem plaats.

Voel jij deze reis met jezelf, samen met mij in dit traject te willen maken? Vraag dan hieronder een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

Van overleven naar stralend in verbinding leven!

Kennismakingsgesprek aanvragen